Agenda - Tilburg.com Tips

Published Oct 27, 20
3 min read

5 Van De Beste Bezienswaardigheden In Noord-braban Tips

Taxi [@city] voor naar de luchthaven?Taxi [@city] in de buurt

Ook kunt u in deze steden goed winkelen en natuurlijk lekker eten! Bent u een liefhebber van architectuur en design dan mag dé designstad Eindhoven zeker ook niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Noord-Brabant.

De eerste geslaagden: Michel Deneef en Liz Willemsen (Villa Pastorie), Janny Zoontjens-Mutsaers en Conny Das (Hotel de Druiventros), Niek van den Broek en Bram Kuijpers (Mercure), Christianne Haasakker en Eveline Bouman (Van der Valk), Marja van Spijk (Natuurmuseum), Anne Marie Rossou en Tim Wijdemans (Auberge du Bonheur) en wethouder Berend de Vries.Winkeliers, horecamedewerkers en al wie werkzaam is in de recreatie of toerisme, heeft veel te maken met mensen die de stad bezoeken.

Daarom is het van belang dat de veel voorkomende vragen van toeristen goed beantwoord kunnen worden.Citymarketing Tilburg en VisitBrabant hebben daarom een online-training gemaakt met een toets (Recreatie en toerisme - Gemeente Dongen). Het doornemen van deze training kost hoogstens een half uur en daarna volgt een toets met 10 vragen. Wie zes of meer van de vragen goed heeft beantwoord ontvangt digitaal een certificaat.

Taxi [@city] in de buurtTaxi [@city] Bestellen

...lees verder "Eerste geslaagden voor de ‘Ontdek Tilburg’ toets. Wie volgt?" Gepubliceerd op maandag 9 juli 2018maandag 9 juli 2018Auteur Paula AnguitaCategorieën Cultuur, SamenlevingTags Niek van den Broek, Ontdek Tilburg, recreatie, toerisme, toets, VisitBrabant Tilburg gaat geen selfieplek inrichten.Vier weken geleden vroeg CDA-raadslid Ton Gimbrère aan het College of Tilburg ook een selfieplek kon krijgen, net zoals bijvoorbeeld Amsterdam en Roermond dat hebben.

En zelfs dat het op den duur ertoe kan leiden dat meer mensen de stad bezoeken. - Wat te doen in Tilburg?...lees verder "“De beste selfieplekken ontstaan spontaan”" Gepubliceerd op vrijdag 25 mei 2018Auteur Paula AnguitaCategorieën Economie, PolitiekTags CDA Tilburg, selfie spot, toerisme, Ton GimbrèreBrabant in 2020 de meest gastvrije en innovatieve provincie van Europa.

De bedoeling is, dat er meer bezoekers naar Brabant komen en dat deze langer blijven en zodoende ook meer geld in Brabant uitgeven. Het Brabant LOF is van plan om leningen te verstrekken aan ondernemers met een vernieuwend (innovatief) plan. ...lees verder "Noord-Brabant wordt in 2020 de meest gastvrije en innovatieve provincie van Europa" Gepubliceerd op donderdag 13 april 2017donderdag 13 april 2017Auteur Paula AnguitaCategorieën Bedrijven en ondernemers, Economie, Politiek, WerkTags Leisure Ontwikkel Fonds, LOF Brabant, recreatie, toerisme, vrijetijdseconomiePiet den Hartog exploiteert sinds 2001 de Albert Heijn in Kaatsheuvel, waar hij er bekend om staat dat hij graag vernieuwende ideeën uitprobeert en invoert - Wat te doen in Tilburg?.

Tilburg Timmert Flink Aan Het Toerisme Blog

Het GuestHouse Hotel. In het nieuw te bouwen hotel komt een Albert Heijn supermarkt met een horeca gelegenheid, waar gasten kunnen genieten van dagvers bereide maaltijden die zij ter plekke kunnen gebruiken of mee kunnen nemen. Er zal hierbij worden gewerkt met producten uit de supermarkt die tegen de uiterste verkoopdatum aan zitten.

Op bezoek gaan bij bedrijven en organisaties om met mensen in gesprek te gaan over wat hen nou zoals bezig houdt. In je eentje op werkbezoek gaan is best saai, vond Marcel Deryckere die namens het CDA Statenlid is in de provincie Brabant. Daarom nodigde hij 15 mensen uit die geïnteresseerd waren om mee te gaan.Het werkbezoek leidde naar Oisterwijk.

Taxi [@city] zakelijk vervoerTaxi [@city] Nodig?

Sinds 2009 is de gemeente Oisterwijk eigenaar van de Leerfabriek en worden de panden opgeknapt, opnieuw ingericht en verhuurd aan tal van bedrijven en organisaties. Er zit een fotograaf met een studio, een koffiebranderij, een lunchroom, een dansschool en tientallen andere bedrijven en organisaties. ...lees verder "Met CDA mee op werkbezoek naar de Leerfabriek in Oisterwijk" Gepubliceerd op donderdag 10 maart 2016Auteur Paula AnguitaCategorieën Bedrijven en ondernemers, Economie, Politiek, WerkTags CDA, Heel Holland Bakt, leisure, Marcel Deryckere, Midpoint House of Leisure, recreatie, Robèrt van Beckhoven, toerisme, vrijetijdseconomie, werkbezoek.

More from Wagenpark, Straattaxi

Navigation

Home

Latest Posts

Online Urenregistratie Software

Published Apr 07, 21
6 min read

Online Boekhoudpakket

Published Apr 06, 21
8 min read

Groepsvervoer 10 Personen

Published Jan 25, 21
2 min read